SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Maraton matka Viktorian putouksille

Tervetuloa unohtumattomalle maratonille Victorian putouksele ja safarimatkalle Botswanaan! Maratonin lähtöpaikka on ihan hotelimme edessä. Illalla teemme illallis risteilyn Zambezi joella, rentoudumme ja nautimme upeasta auringonlaskusta yli Zambezi joen! Matka jatkuu Botswanaan. Chobe Luonnon Puisto yksi tunnetuimmista safari alueista Botswanassa, mahdollista on nähdä niin sanottu Big Five alue, alueella löytyy leijonia, elefantteja, leopardeja, puhveleita ja sarvikuonoja, sekä paljon muita eläimiä.

1.päivä


Lähtö Helsinki iltapäivällä

2.päivä


Saapuminen Viktorian putouksille, kuljetus majoituspaikalle joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla ihan vesiputouksien tuntumassa. Iltapäivä vapaata, käymme hakemassa numerolaput ja vaihvistamassa osallistumisen kisoihin. Tutustumme lähialueeseen kevyellä kävelyllä. Yhteinen illallinen.

Majoitus: Kingdom Hotel Sisältyy: Illallinen

3.päivä


Aamupalan jälkeen lähdemme tutustumaan Viktorian putouksiin,  retki kestää noin 2-3h ja tehdään kävellen. Majoitus: Kingdom Hotel

Sisältyy: aamiainen , lounas  ja illallinen

4.päivä: 


Tänään on suuri päivä , maraton juoksu edessä!!  Joko täysmaraton, puoli maraton, tai lyhyempi vaihtoehto. Maratonin lähtöpaikka on ihan hotelimme edessä, tarkempi aikataulu tulee myöhemmin. Illalla teemme illallis risteilyn Zambezi joella, rentoudumme ja nautimme upeasta auringonlaskusta yli Zambezi joen! Tarjolla juotavaa  (myös alkoholipitoiset sisältyy) ja runsaasti snacksejä!

Majoitus: Kingdom Hotel

Sisältyy: aamiainen, lounas

5.päivä


Aamulla lähdemme ajamaan kohti Botswanaa missä vietämme 2 seuraavaa yötä safarin merkeissä : Chobe Luonnon Puisto yksi tunnetuimmista safari alueista Botswanassa, mahdollista on nähdä niin sanottu Big Five alue, alueella löytyy leijonia, elefantteja, leopardeja, puhveleita ja sarvikuonoja, sekä paljon muita eläimiä.Matkan varrella pysähdymmme paikallisessa kylässä, käymme paikallisessa koulussa. Tällä tavalla pääsemme matkan aikana tutustumaan myös paikalliseen elämään ja tapoihin.Saavuttuamme perille, ajomatkaa noin 2h, nautimme lounaan ja iltapäivällä lähdemme seuraamaaan ja bongailemaan eläimiä jokisafarilla. Yhteinen maukas illallinen saavuttuamme takaisin safari ajolta.

Majoitus: Chobe Safari Lodge


6.päivä


Edessä on päivä  rentoutumista ja safaria luonnon keskellä! Teemme safari ajon aamulla sekä myöhään iltapäivällä.Illallinen sisältyy.Majoitus: Chobe Safari Lodge

7.päivä


Aamulla teemme vielä lyhyen jokisafarin ennen kuin on  aika sanoa näkemiin safarille ja siirrymme takaisin kohti Viktorian putouksia. Kotimatkamme alkaa Viktorian putouksien lentokentältä ja lento jatkaa Johannesburgin kautta Eurooppaan ja takaisin Suomeen.

8.päivä


Saapuminen Suomeen iltapäivällä.

 

Majoitukset:


Retket:


  • Illallisristeily, tarjolla juotavaa ja snacksejä

  • Safari (2x safari ajoja + 2 x jokisafari)