SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Unelmien Afrikka – Okavangojoen suisto

Unelmien Afrikka – Okavango-joen suisto Botswanassa huhtikuussa 2017

Maapaketti: 21.04 - 29.04 Botswanassa (lento Suomesta 20.04.2017)

 

Tervetuloa mukaan unohtumattomalle safarimatkalle Okavango-joen deltaan Botswanassa! Matkanjohtajana toimii Jannika von Wielligh.
Matkan tärkeintä antia ovat safarit, eläimet ja Afrikan lumoava luonto. Majoitumme keskelle luonnonsuojelualueita. Botswanan pinta-alasta lähes viidennes on suojeltua. Sen kuuluisimpia kohteita ovat Okavangon suisto ja Choben kansallispuisto. Matkalla on täysihoito ja illalliset nautimme leirinuotiolla, Afrikan taivaan alla.

 

Lähtö Suomesta 20.04


1.päivä: 21.04 Johannesburgin kautta Mauniin, Botswanaan

Lento saapuu aamulla Johannesburgiin. Jatkamme tulokentältä välittömästi Botswanan puolelle Mauniin. Lentoaika Mauniin on 2 h. Saavuttuamme perille lähdemme edelleen pienkoneella kohti Okavangon suistoaluetta ja ensimmäistä safarikohdettamme Camp Okavangoa.

 


1.- 2. päivä: 21. – 22.04 Camp Okavango, 2 yötä

Camp Okavango sijaitsee syvällä deltassa, Nxaragha-saarella. Camp Okavango on Unescon maailmanperintökohde, paratiisin kaltainen alue suiston keskellä. Täällä aktiviteetit keskittyvät mokoro-kanootti- ja moottoriveneretkiin. Tutustumme runsaaseen lintu- ja kasvilajistoon samalla kun kanootti liukuu hitaasti suoalueen ruovikossa. Teemme myös kävelysafarin lähellä olevilla saarilla oppaan johdolla. Retket kestävät noin 3 h.

Majoitus on upeissa, luonnoläheisissä ja korkeatasoisissa bungaloweissa. Lasiovet avautuvat isolle, yksityiselle terassille. Sieltä avautuu näköala laguunille.

Majoitus: Camp Okavango, 2 yötä
Sisältyy: täysihoito valikoituine juomineen, 2 safariaktiviteettiä päivässä (aamulla ja iltapäivällä)

 

 

 

3.-7. päivä: 23. – 27.04 Camp Okavango – Mobile safari

 

Aamulla, safarin ja aamupalan jälkeen lennämme pienkoneella seuraavaan kohteeseen, Khwai-alueelle. Majoitumme 4 yötä teltoissa. Ne on pystytetty valmiiksi jo ennen tuloamme. Mukana on oma kokki.
Päivisin keskitytään luontoon. Khwai-alueella tehdään myös jännittäviä safarikävelyjä sekä vain harvoin koettavia safariajoja pimeän aikaan (niitä ei voi tehdä luonnonsuojelualueen sisällä).

 

Okavangon suistoalue on Afrikan hienoimpia ja laajimpia erämaita. Alueen ekosysteemiin kuuluu suuria norsulaumoja, afrikanpuhveleita, seeproja ja kirahveja. Suistossa elää myös yli 200 lintulajia, ja joessa on yli 60 kalalajia.

Alueella ei ole aitauksia, joten eläimet liikkuvat vapaasti ympärillämme. Leirin ympäristössä on mm. norsuja, leijonia, hyeenakoiria, sarvikuonoja ja leopardeja. Syömme illalliset leirinuotiolla. Tunnet Afrikan luonnon läheisyyden.

Majoitus: telttamajoitus, 4 yötä
Sisältyy: täysihoito juomineen

 

7.- 9. päivä: 27. – 29.04 Khwai joki – Choben lunnonsuojelualue


Ajamme aamulla noin 100 km:n matkan Choben kansallispuiston eteläpuolelle. Siinä samalla näemme Botswanan monimuotoista luontoa. Majoitus on Savute-alueella (osa Choben luonnonpuistoa). Se on eläimistöltään runsas ja rehevä savannialue, jossa vaeltaa suuri määrä seeproja ja petoeläimiä.

 

Majoitumme korkeatasoiseen Savute Safari Lodgeen. Majapaikkamme koostuu vain 12 bungalowista. Ruoka maistuu ja henkilökunta on yhtä hymyä. Norsujen reitti juomapaikalle kulkee terassin editse. Safariajot aamu- ja iltapäivisin. Meillä on myös mahdollisuus käydä katsomassa san-kansan ammoin tekemiä kalliomaalauksia.

Majoitus: Savute safari lodge, 2 yötä
Sisältyy: täysihoito juomineen
 


9. päivä: 29.04 Kotimatka alkaa

Aamulla ehdimme vielä safarille ja nauttia aamupalasta ennenkuin on aika hyvästellä emäntiä ja isäntiä. Lennämme pienkoneella Mauniin. Maunista matka jatkuu reittilennolla Johannesburgin ja Euroopan välilaskukentän kautta Suomeen, jonne saavumme seuraavana päivänä.

 


10. päivä: 30.04 Saapuminen Suomeen.

Lentoaikataulu vahvistuu myöhemmin

 

Matkan hintaan sisältyy:

 

  • 8 yön majoitus josta 4 yötä lodgemajoituksessa ja 4 yötä telttamajoituksessa
  • matkan aikana täysihoito sekä suuri valikoima juomia
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
  • paikallisten safarioppaitten ja suomea puhuvan
  • matkanjohtajan palvelut kohteessa
  • lennot pienkoneella ohjelman mukaisesti

 

Hintaan ei sisälly
  • matkavakuutus
  • muut lisäpalvelut
  • tipit henkilökunnalle

 


 

Maapaketin hinta:
Jos 10 matkailijaa ilmoittautuu: 3900 € / henkilö

 


Lentohinnat ovat noin: 1100€ / henkilö
Helsinki – Maun meno-paluu (välilasku Euroopassa ja Johannesburgissa)

 

Mahdollisuus lisämaksusta lisätä ohjelmaan 1 yö Viktorian putouksille ( ei suomenkielistä matkanjohtajaa): Lisämaksu : 380 €

Sisältää: lento pienkoneella Kasaaneen, kuljetus Kasanesta Viktorian putoksille, majoitus 1 yö Viktorian putouksilla aamiaisineen, opastettu retki putouksille ja puistomaksu, kuljetus lentokentälle lähtöpäivänä.

Ei sisälly: Viisumimaksu Zimbabween, single entry VISA noin : 30 USD