SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Suuri vaellus, suuret rannat 

Kesto: 10 päivää

Gnuantilooppien vuotuinen vaellus Serengetistä Maasai Maraan on yksi modernin maailman seitsemästä ihmeestä. Sanalla sanoen se on mykistävä.
Noin 2 miljoonaa gnuta, thomsoningasellia ja seepraa muuttaa kansallispuistosta toiseen sateiden ja vehreämpien laidunmaiden perässä. Mara-joen ylitys on dramaattista katsottavaa, koska ruohonsyöjät ovat silloin haavoittuvimmillaan ja alttiina kissapetojen ja krokotiilien saalistukselle. Eläinlaumat syöksyvät rantapenkkoja alas, kahlaavat vastarannalle ja ryntäävät sitten toista penkkaa ylös tasangolle.


Diani Beachin valkohiekkaiset rannat ovat oiva paikka aktiiviselle rantalomalle. Siellä voi golfata tai sukeltaa ja snorklata Wasini-saaren tuntumassa, merikansallispuiston vesissä. Lähes autiota rantaa pitkin voi kävellä pitkiäkin lenkkejä ja pysähtyä välillä virvokkeelle rantabaariin tai jonkun hotellin terassille. Kenian etapit lennetään mukavasti pienkoneilla. Tällä tavalla säästyy aikaa ja jaksamista virkistävään lomaan.

1. päivä

Nairobin lentokenttä ja jatkolento Maasai Maraan

 

Saavutte aamunkoitteessa Nairobin lentokentälle. Nairobista matka jatkuu koneen vaihdon jälkeen pienkoneella Maasai Maraan. Laskeuduttuanne savannille teitä odottaa safarioppaanne ja maastoauto valmiina viemään teidät safarileiriin. Jo matka majapaikalle tehdään kansallisen suojelualueen sisällä, joten pääsette heti mukaan Afrikan luontoon ja tunnelmaan.

Täysihoito

 

2.-3. päivä

Maasai Mara, Maasai Mara

 

Seuraavien päivien safariajot ajetaan yhdessä maailman tunnetuimmista ja kauneimmista eläinten suojelualueista, Maasai Marassa. Safarioppaanne kertoo teille aina ennakolta päivän reitit ja ohjelman.

 

Oppaat vievät teitakasin teidät parhaille katselupaikoille; sinne missä suuret gnu- ja seepralaumat kokoontuvat yhteen ja ylittävät Mara- tai Sand-joen. Lauman ylitys saattaa kestää tuntejakin, joten mielenkiintoista katseltavaa riittää koko päiväksi. Voitte päättää oppaan kanssa otatteko eväät mukaan safarille vai palaatteko majapaikkaan lounaalle. Paluu takaisin leiriin on iltapäivällä ennen pimeän tuloa.

Täysihoito

 

4. päivä

Lento Diani Beachiin

 

Aamiaisen jälkeen safariopas kuljettaa teidät lähimmälle kentälle, josta koneenne lähtee aikatauluista riippuen joko Mombasan tai Ukundan lentokentälle. Hotellin auto odottaa kentällä ja tuota pikaa olette hotellissanne Intian valtameren äärellä.

Puolihoito


 

 
 
 

4. -10.päivä

Diani Beach, rantalomaa


Nyt alkaa rentouttava ja levollinen rantaloma. Voitte oleilla rauhassa rannalla ja hotellinne altaalla tai lähteä snorklausreissulle tai sukeltamaan Wasini Islandin vesille. Diani Beachilla on golfkenttä ja paikallisten ottavat teidät pientä maksua vastaan kanssaan kalastamaan.

 

Jos safarihammasta vielä kolottaa, niin retki punaisista elefanteista kuuluisaan Tsavon kansallispuistoon järjestyy helposti. Norsujen punaväri johtuu siitä, että he pöllyttävät päälleen rautaoksidipitoista hiekkapölyä. Edustajamme ottaa teihin yhteyttä, ja voitte sopia aktiviteettien järjestelyistä hänen kanssaan. Toki kaikilla hotelleilla on myös omat vastaavat palvelunsa.

 

Ukundan rannat ovat hienohiekkaisia ja lähes autioita. Rannalla voi kävellä pitkiä päivä- tai kuutamoiltareissuja. On kuitenkin hyvä kertoa ennakolta receptioniin aikeistaan. Miljoonakaupunki Mombasassa voi tutustua swahilikulttuuriin ja Portugalin siirtomaa-aikaan.

Puolihoito

 

10. päivä

Lento Ukundasta Nairobiin, kotimatka alkaa

 

Viimeisenä matkapäivänä lennätte joko Ukundasta tai Mombasasta takaisin Nairobiin. Tarvittaessa edustajamme on teitä vastassa kentällä ja voitte tehdä Nairobin kaupunkikierroksen hänen kanssaan. Paikallisedustaja voi auttaa myös laukkujen kanssa ja Euroopan lentonne lähtöselvityksessä.

Päivä: 1. 

Paikka: Nairobi, lentokenttä

Päiväohjelma: Jatkolento Maasai Maraan

 

Päivä: 1.-3.

Paikka: Maasai Mara

Majoitus: Mara Leisure Camp

Päiväohjelma: Safariajot


Päivä: 4.

Paikka: Diani Beach 

Majoitus: Ocean Village Club

Päiväohjelma: Lento Maasai Marasta Ukundaan

tai Mombasaan  

Päivä: 4.- 10.

Paikka: Diani Beach

Majoitus: Ocean Village Club

Päiväohjelma: Rantalomaa

 

Päivä: 10.

Paikka: Nairobi, lentokenttä

Päiväohjelma: Lento Ukundasta Nairobiin, kotimatka alkaa

  • Text Hover