PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Ryhmämatkat

  • Text Hover
TANSANIAN LUONTOMATKA

Jos vielä et ole käynyt tuolla ”Leijonakuninkaan maisemissa”, nyt on aika hypätä matkaan mukaan! Tansania on sanoin kuvailemattoman upea luontokohde! Matkaamme Manyaran, Serengetin kansallispuistoissa sekä Ngorongoron suojelualueella. Loputtomalla ruohikkotasangolla elää miljoonia ruohonsyöjiä sekä vahva ja elinvoimainen saalistajakanta. Serengetissä elävät kaikki Afrikan savannien suuret nisäkkäät ja ruohikolla ne pääsevät esteettömästi kiihdyttämään saaliinsa perään. Maaliskuu on erityinen ”ruohonsyöjien suuren vaelluksen” aikana, joten tämä on todella oiva matka lähteä mukaan! Suomalainen matkanjohtajamme Jannika von Wielligh johdattaa sinut seikkailuun, jonka muistot kantavat pitkään. Luontomatka sopii kaikille luonnon ja eläimien ystäville – tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä Kon-Tikin kanssa
  • Text Hover
ETELÄ-AFRIKAN LUONTOMATKA

Lähde mukaan upealle Africa Expertsin Jannika von Wiellighin ja Kon-Tikin yhteismatkalle! Seikkailua metropolin vilskeessä, rauhallista viinilaaksojen tunnelmaa, mahdollisuus golfata sekä kokea safarin jännittävät ja uskomattomat hetket!

Kapkaupunki on täynnä historiaa, kiehtovaa luontoa, kulttuuria sekä uutta metropolin täyttämää vilkasta elämää. Voit tutustua Unescon maailmanperintökohde Nelson Mandelan vankilaan, Kapkaupunkia suojelevaan pöytävuoreen tai lähteä shoppailemaan upealle satamakadulle. Viinin ystävälle Etelä-Afrikka antaa makuelämyksiä.

Yhteistyössä Kon-Tikin kanssa