SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Ryhmämatkat

  • Text Hover
VAPAAEHTOISTYÖTÄ JA SAFARIA KENIASSA
2.11. - 13.11.2023

Kenian safari tarjoaa ikimuistoisia luontokokemuksia ja Mombasa loistavaa rantalomaa. Palan erilaista Keniaa ja aitoja ihmiskohtaamisia saamme kokea vapaaehtoistyön merkeissä suomalaisen Viola Walleniuksen perustamassa Home Street Home – hyväntekeväisyysjärjestössä. Vapaaehtoisprojekteihin kuuluvat läheisesti lasten hyvinvointi ja kyläyhteisön elintason parantaminen. Lähde mukaan seikkailuun, joka varmasti saa ymmärtämään maailmaa ja ihmisyyttä uudella tavalla.
  • Text Hover
LUONTOMATKAT-UNOHTUMATON BOTSWANA
18.2. - 28.2.2024

Tervetuloa unohtumattomalle safarimatkalle Botswanaan! Matkan upeinta antia ovat lumoava luonto ja siellä tehtävät vene- ja jeeppisafarit. Botswana on vielä alkuperäinen ja aito maa. Harvaan asutussa maassa kansallispuistoja ja luonnonsuojelualueita hoidetaan hyvin ja niiden kävijämäärää rajoitetaan. Vietämme aikaa keskellä Okavango-joen suiston ja Choben kansallispuiston luonnonsuojelualueita sekä teemme retken upeille Viktorian putouksille. Matkanjohtajana toimii Jannika von Wielligh.
  • Text Hover
OPASTETUT KIERTOMATKAT / BOTSWANA
15.3.2024–25.3.2024

Moremin suojelualue | Okavango Delta | Choben kansallispuisto

Botswanan kuuluisimpia safarikohteita ovat Okavango-joen suisto ja Moremin riistansuojelualue. Harvaan asutussa maassa kansallispuistoja sekä luonnonsuojelualueita hoidetaan hyvin ja kävijämääriä rajoitetaan. Kohteissa myös noudatetaan kestävän ja luontoa säästävän matkailun periaatteita, millä turvataan eläin- ja kasvikunnan monimuotoisuutta sekä jokaisen matkan elämyksellisyyttä. Majoitumme keskelle luonnonsuojelualueita, ja teemme mokoro-kanootti-, vene- kävely- ja jeeppisafareita. Matkalla on täysihoito, ja illalliset nautimme usein tähtitaivaan alla.