SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

MALAWIN MATKAT

Malawin ja Sambian matkan ensimmäiset safarit ajetaan Sambian puolella South Luangwan kansallispuistossa. Luangwa-joki tunnetaan jousenkaaren muotoisista laguuneistaan, joissa viihtyvät niin norsut ja virtahevot kuin krokotiilitikin. Joki lainaa nimensä yhdelle Afrikan parhaista luonnonsuojelualueista, ja sen safareilla näkee lähes varmuudella Afrikan suuret nisäkkäät sarvikuonoa lukuunottamatta sekä upeaa miombo-kasvillisuutta.

 

Malawi-järvellä on upeat maisemat ja hyvät vesiurheilumahdollisuudet. Snorklaajat ja sukeltajat voivat ihmetellä maailman runsainta kirjoahven- eli ciclidi-lajistoa. Malawin ylängön komeissa maisemissa voi vaeltaa, ratsastaa tai tehdä polkupyöräretkiä. Liwonden kansallispuiston parasta antia ovat jokisafarit. Puiston halki virtaavalla Shire-joella näkee valtavasti norsuja, virtahepoja, antilooppeja sekä vesilintuja, kuten erilaisia kahlaajia, malakiittikuningaskalastajia, pelikaaneja ja valkorintamerimetsoja.

 

Reissut on jaettu elämys-, aktiivi- ja seikkailumatkoihin. Aktiivi- ja seikkailumatkat ovat haastavampia. Niissä vaelletaan kansallispuistoissa ja kiipeillään Afrikan vuorten rinteillä. Kaikkien matkojen ohjelmat ovat räätälöitävissä. Niihin voidaan lisätä monia muitakin kohteita tai aktiviteetteja kinnostuksenne ja budjettinne mukaan. 

Elämysmatkat

  • Text Hover
Kätketyt aarteet Malawi ja Sambia

Matkan kesto 13 päivä