SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

Africa Experts Oy Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut Etelä- ja Itä-Afrikan matkoihin. Meillä on läheinen ja omakohtainen suhde Afrikkaan. Tunnemme sen luonnon, kulttuurit, maat ja kansat.

Jannika von Wielligh

Africa Expertsin toimitusjohtaja Jannika von Wielligh asui pitkään Etelä-Afrikassa ennen paluumuuttoaan Suomeen. Hän on opastanut suomalaisia ryhmiä Afrikan safareilla ja kaupungeissa. Lisäksi Jannika on suunnitellut matkat suurelle joukolle suomalaisia omatoimimatkailijoita.   Jannikan  asiantuntemusta ovat käyttäneet monet muutkin suomalaiset matkatoimistot Afrikan matkojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tänä päivänä  Africa Experts tekee läheistä yhteistyötä Kon-Tiki Tours Ltd:n kanssa.

Africa Expertsin toiminta perustuu reissujen räätälöintiin. Jokainen matka suunnitellaan yksilöllisesti matkustajan toiveiden, budjetin ja aikataulun mukaan. Liikunnallisille ja harvinaisempia elämyksiä hakeville on omat aktiivi- ja seikkailumatkaohjelmansa. Esitteen ja www-sivujen matkapaketteihin on valittu parhaat safarit, hienoimmat nähtävyydet ja kiinnostavimmat kaupungit. Afrikassa on lisäksi hyvä perehtyä paikallisten ihmisten elämänmenoon, vierailla kylissä ja kouluissa ja tutustua eläintensuojeluun. Kaikissa kohdemaissa matkanne sujuvuudesta ja turvallisuudesta vastaavat Africa Expertsin yhteistyökumppanit. Heidän kanssaan olette hyvissä käsissä. Saatte laajat tiedot luonnosta, heimoista ja kulttuurista. Ryhmille tarjoamme suomenkieliset matkanjohtajapalvelut.

 

AFRICA EXPERTS

  • Päätä vain ajankohta ja maa ja anna meidän hoitaa järjestelyt! Tule kanssamme Afrikkaan!
    Jannika von Wielligh